kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
20MM-es évjárat réz kerek alap tálca bezels karkötő,DIY karkötő,bronz karperec, 1900008

20MM-es évjárat réz kerek alap tálca bezels karkötő,DIY karkötő,bronz karperec, 1900008

HUF 2430.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Köszönöm szépen!
?¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤?
Hogyan Válasszon Szállítási módot
Kiválaszthatja a szállítási módot akar a fizetés előtt. Ha bármilyen panaszkodik kapcsolatban semmit rólunk, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.
Standard Szállítási
Normál szállítás hosszabb ideig tart, mint a gyorsított szállítási de kevesebbe kerül.
Kezdjük dropshipping a Lancelot Pro.Negyedéves kedvezmények nem vonatkoznak mennyiség vásárlása. Szállítási idő között 6 - 8 napig tömegközlekedésének. Gyere, hozd létre a saját divat stílus Lancelot DIY Divat!
20 MM-es évjárat réz kerek alap tálca bezels karkötő,DIY karkötő,bronz karperec, 1900008
?¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤?
Ingyenes Szállítás
A termékek a Szállítás Ingyenes matrica élvezze nulla szállítási költségek egyes kerületi beleértve a termékek leírása. Szállítási költségek eltérőek lehetnek, a tétel, a rendszer segítségével számítsa ki a szállítás, ha úgy dönt, gyorsított szállítás. Három fő szállítási módok közül választhat :
Gyorsított Kiszállítás
Ezt a szállítási módot a leggyorsabb áll rendelkezésre. Szállítási költségek eltérőek lehetnek, a tétel, a rendszer segítségével számítsa ki a szállítás, ha úgy dönt, normál szállítás. DIY Divat
Lancelot Pro.Rendelés 20 annak érdekében, hogy növelje az ár ellen, a növekvő szállítási költség,a mi szükséges egy min. Elem lesz mailben AZONNAL belül 48 munkaidő a fizetés után erősítették meg a hírt. Kérjük, ne hagyják, hogy bármilyen negatív vagy semleges visszajelzést nélkül kommunikál velünk.
Mix elem,Min.Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy a megrendelések egy napon, hogy a hajó őket ugyanazon a napon is!
Üdv Lancelot DIY Divat!
Kínálunk a maga módján egyedi stílus ékszerek.
Super Saver Szállítás
Szállítási idő között 15 - 30 nap tömegközlekedésének.
Visszajelzést
A visszajelzések vásárlás után, a minket szívesen.Negyedéves kedvezmények csak az ügyfelek számára, akik csatlakoztak Üzleti VIP Tagság. Bár a szállítási idő sokkal hosszabb, szállítási költség sokkal alacsonyabb, ha ez az opció van kiválasztva. Szállítási idő között 3 - 5 nap, hogy tömegközlekedésének.
Ha nem igaz?t elégedett a vásárlás tőlünk, kérjük, bátran forduljon hozzánk. Kérlek, ne ajánlat, ha nem vagy képes elfogadni a szállítási politika. Rendelés követés lehet, hogy nem mindig érhető el a Super Saver Szállítás.megrendelés összege 20 a mix minden elem,a rend nem elég 20 kérjük fizetni extra 4 a szállítás a következő linkeket :
Fontolja meg, hogy vegyek még egy szállítási, hogy minél több,a mentés egyre gyorsabb szállítási szolgáltatások!Mi lenne caculate ki minden egyes megbízás összege kerül ugyanaz a nap automatikusan felajánlja a kapcsolódó promóciós politika. Nem költséges, készletek, nem bonyolult, online számla rendszerek kezelése, majd az egészet. Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor választotta ezt a lehetőséget.Most kínál extra-különleges megtakarítás, illetve kizárólagos előnyöket Drop-szállítók, akik csatlakoznak a VIP program, a részlet-nézd meg a Negyedéves Kedvezmény Program a következő :
Kedvezmény Program
Tagjai a dropshipping program kap negyedéves kedvezmény a táblázat szerint az alább látható :
Negyedéves Értékesítési
Kedvezmény Kedvezmény
$4,500
3%
$7,600
5%
Értékesítési>$10,800
7%
Értékesítési>$15,000
10%
Ha érdekel ez a program, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy regisztrálj, mi pedig személyesen kezelni a kérés!
Korlátozások
1.

Az áru jellemzői

Elem Típusa:
ékszerek megállapítások
Termék Jellemzők:
karkötő előlap
Márka Név:
Ms Ikonikus
Modell Száma:
1900008
Elem Hossza:
2cm
Elem Szélessége:
2cm
Anyag:
Fém
Fémek Típus:
Réz
Elem Magasság:
2cm
Cikkszám Átmérő:
2cm
Ékszerek Megállapítások Típus:
karkötő előlap

Vásárlók, ahogy tetszik