kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Motorfelújító Tömítés Készlet Mitsubishi PAJERO MONTERO SPORT Challenger tartsanak nekünk egy újabb előadást Triton L200 2.5 D 4D56 1000A902

Motorfelújító Tömítés Készlet Mitsubishi PAJERO MONTERO SPORT Challenger tartsanak nekünk egy újabb előadást Triton L200

HUF 9450.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba.
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.
Körülbelül szállítás
1. Ha Brazília, Argentína , Chile, Törökország, kérjük adja meg a CNPJ / CPF / adószám ha küld DHL/Fedex/UPS/TNT, vagy megváltoztatjuk a szállítás módja, hogy EMS tájékoztatása nélkül. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 15 napon belül megkapja a elemet, majd az egyértelmű digitális fotó, amely javíthatja.
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Mielőtt megrendelését, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, annak biztosítása érdekében, ha nem biztos benne, hogy a napirendi pont illik az autó, főleg a külső részeket. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segítsen, ha nem biztos benne, hogy a napirendi pont illik az autó.
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere, ha nincs probléma a tétel?s a minőséget, de a nem rendeltetésszerű használatból. OEM száma : 1000 A902
4.
Vissza fog csak akkor fogadható el, ha a gyártó?s a hiba.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.stb, mert a jó minőség. Mi promiss az elemeket, ahogy leírt, de a jogot, hogy a csomag semleges, anélkül, logó, amely más lehet, úgy, ahogy az a képeken. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket . Lehet hozzáadni a tételek kosárba menteni a szállítási költség helyett
parancs külön-külön. (China Post Levegő Csomagot, ha nincs EMS, hogy az ország )
4. China Post olcsó, de ilyen hosszú ideig, akár hónapokig is.
Itt az egyetlen megoldás, ha utalnak (Csak referencia, kérjük, forduljon segítségért, ha nem tudja biztosan, hogy illik-e) :
Találd meg a VIN szám, (17 számokat, lásd az alábbi képet), ellenőrizze, hogy a 6. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Jó minőségű, kedvező ár. DHL/Fedex/UPS/TNT, ott lesz felár $45 ha a cím a távoli egyet , majd chang, hogy az EMS-t, ha nem fizet a távoli cím extra költség.
Termékek által vezetett jó minőség, kedvező ár. Alkalmas Mitsubishi PAJERO/MONTERO SPORT Challenger/tartsanak nekünk egy újabb előadást Triton/L200 2. Ha a csomagot nem sikerült szállított, mivel az hibás vagy hiányzik a szükséges szállítási adatokat, vagy nem ezt a vámkezelés, mi semmilyen felelősséggel nem tartozik. Ezért kérjük, próbálja meg használni a DHL vagy a Fedex, ha kell, az a rész, sürgős.
Kedves Ügyfeleink,
Köszönöm a figyelmét!
Itt van néhány pont, meg kell mutatni, mielőtt a parancsot :
1 . Ha Oroszországban , kérjük adja meg a teljes nevét .02) 2500 DIESEL/4 WD (K94 W) K94 W 4 D56 4 WD
Mi szakosodott autóalkatrész alkalmas Mitsubishi Pajero, Outlander, Lancer, L200, stb. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.

Az áru jellemzői

Márka Név:
KOWZE
Elem Súlya:
1
Bankközi Rész Száma:
1000A902
Különleges Funkciók:
1
A Többi Rész Száma:
1000A-902
Anyag Típusa:
1
Ország/Régió Autó Gyártása:
Tajvan Kína
Gyártó Cikkszám:
1000A 902

Vásárlók, ahogy tetszik