kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Ingyenes Szállítás Nem szőtt Ültetés Táska Otthoni Kertészkedés Növényi Nő Táskák fák virágcserepek & Ültetvényesek 40*35cm

Ingyenes Szállítás Nem szőtt Ültetés Táska Otthoni Kertészkedés Növényi Nő Táskák fák virágcserepek & Ültetvényesek 40*35cm

HUF 3745.00
HUF 3942.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége

A evidenceit nagyon elérheti a root ellenőrzési hatékonyság növekedés a tartály.
2 a talaj labda kicsi, nem könnyű laza : a rendszer a megőrzése, a nagy mennyiségű rostos gyökér a zsákba, így a talaj labdát, mint a hagyományos módon, a kicsi, a talaj, a labda nem könnyű laza, transzplantáció, különösen insandy talaj a fák több jelentős.
3 a beszivárgó víz szabadon, víz nélkül.
A fenti lista kijelző, ez a táska, a hagyományos mező, ültetés, vagy tartályban(műanyag vagy fa-medence) ültetés alacsonyabb költséggel, nagyobb hatékonyság.
2 növények a mezők, mint a, mint a gyors növekedés, a gyökere másik konténer művelési módszer kevesebb, mint a növény még bővíteni passzív, nem az a felállás, a csomagolás, valamint jól root nedvesség, valamint a tápanyagok lehet építeni egy bagoutside a normális felszívódását, ismét woody gyökerek Center Departmenttransported felfelé, a hatása ugyanaz, az ültetés, a mező, a másik vesselcultivation mint.
A root csörgött, a szénhidrát penge gyártási, a faháncs közlekedés a gyökerekhez, de nem tudok küldeni, a táska külső, szénhidrát feednutrients felhalmozódott a gyökér kialakulása, a táska, daganat, mint a struktúrák, de a transzplantáció után, gyorsan vissza a növekedés, a túlélési arány jelentős növekedése minőségi.
3 gyors, egyszerű transzplantáció, illetve transzplantáció szezonban jelentősen kibővített : hosszú ez a telepítési táska ültetés fák, gyökerek nem nőnek downlong, de csak egy maroknyi erősített polipropilén anyag keresztül a lateralside az oldalirányú gyökerek kell átültetni root, csak egyszerű eszközök vágva néhány oldalirányú gyökerek átültetett fák.
5 túlélési arány jelentős növekedése minőség
Egy tanulmány szerint az USA Michigan Állami Egyetem mutatott, a hagyományos mező, fák ültetése idején transzplantáció, hogy 98% - os root byresection, a táska több mint 80% - gyökerek, ez a gyönyörű növény a táska oftransplantation, valamint a gyökerek felhalmozott tároló szénhidrátok(tápanyagok) az új gyökér fejlesztési transzplantáció után pedig a gyors növekedés,valamint csökkenti a menedzsment transzplantáció, hogy mérnöki.
A költség a migráció pedig nem kell képzett munkavállalók elszámolt transzplantáció,közönséges munkások átültetett.
Magasabb túlélési arány, valamint a karbantartási költségek lehet menteni . Pedig avoidmining kerámia talaj, a környezet védelmét, valamint talaj -, vízvédelmi energia, fazekas, összhangban energia-megtakarítás, valamint szén-dioxid-csökkentési politika; a kötet kicsi, könnyű súly, korrózió ellenállás, nincs penész, elősegíti theoperation a tárolásra, szállításra marketing. Az ültetés után a gyökér külső, lépjen kapcsolatba ezzel az egyedülálló anyag után tud áthatolni a táska felület, valamint a girdling, gyökér, nem úgy, hogy a táska kívül hosszú, durva, valamint elősegítik a kialakulását számos jól rootbag, a természetes hatás root metszés.
mérete 40*35cm
5pieces /sok
Alkalmazás
1 Különleges PP anyag okozta természetes gyökereztető hatás, transplantationwith magas hatékonyság.
Kezelési költség a teljes gyökérzet, valamint a tápanyagok felhalmozódását a táska,a talaj labdát csökkenthető a 25%, összehasonlítva a hagyományos fa plantingsoil labdát, vagy azt, hogy ugyanaz a talaj labda mérete nő nagy specifikáció a fák, akkor ez a táska az új termékek-kal nőtt, négy kéz gyűrűt, kezelési költségek csökkenthetők sokat.

Az áru jellemzői

szín:
Fehér
Márka Név:
Pocketgarden
Felhasználási Feltétel:
Emelet
Stílus:
Pásztori
Típus:
Nő Táskák
Használt:
Virág/Zöld Növény
Modell Száma:
35*45
Anyag:
Nem Szőtt Szövet
Befejező:
Nem Szőtt Szövet
Méret:
40*35cm
megjegyzés:
2 kezeli

Vásárlók, ahogy tetszik