kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
- Mind nagykereskedelmi, mind kiskereskedelmi Alacsony ár amerikai Hadsereg légierő Bombázó emlékérme forró értékesítési usa érme olcsó egyéni fém érmék

- Mind nagykereskedelmi, mind kiskereskedelmi Alacsony ár amerikai Hadsereg légierő Bombázó emlékérme forró értékesítési

HUF 170100.00
HUF 202500.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket . Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Visszaadott elemek nélkül RMA számot elutasításra kerül, majd vissza a feladónak.
Mi személyre szabott egyéni szolgáltatás, akkor a te Egyéni érmék/kutya tag/kitüntetések, egyéb fém termékek.Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Köszönöm! A minőség : mi soha csepp hajózás, minden részletet a kabátomat szorosan ellenőrizni, valamint szálakat gondosan bocsátotta, hogy győződjön meg arról, hogy a napirendi pont tökéletes állapotban, mielőtt útnak. Mi fog nyilatkozni, hogy a minta, illetve alacsony érték elkerülni az adó. Mintát annak érdekében is elfogadható, alig várom, hogy vizsgálat tőled!
INGYENES MINTÁK lehet küldeni kérésre. De néha egyes országokban, a vámos lehet szigorú. Nem vállalunk semmilyen visszatér engedély nélkül számát, a dobozon vagy a címkén, hogy visszatért. Visszajelzés : Pls lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a semleges vagy negatív visszajelzést. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Vám, díjak : A legtöbb időt, a vevőnek nem kell fizetni a vámot.
A cég fotók :
Szállítás : Minden parancsot kaptam, hogy használja a China Post, EMS, DHL, UPS, illetve egyéb nemzetközi logisztikai cég, szállítási, illetve fizetési 5-7 munkanapon szállítás. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Vevő felelős a kiegészítő szállítási költségek elemeket, hogy visszatért megtagadta, és / vagy kézbesíthetetlen. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. Még egyszer, köszönöm az ajánlattételi, illetve remélem tetszik a vásárlás itt.Mint egy komoly, felelősségteljes eladó, megpróbáljuk ourbest, hogy megoldja a problémát.) 1) Méret : különböző méretű, mint egy ügyfelek kérelmére 2) Design : OEM minták üdvözölve 3) Folyamat : Préselt réz / réz / kemény zománc szín teli ( utánzás kemény zománc szín ) vagy anélkül epoxi kupolás,Vésett sárgaréz/rozsdamentes stel/Alumínium, réz Nyomtatott/rozsdamentes acél/alumínium 4) Bevonat : Lehet arany , nikkel , réz , fekete nikkel, antik befejező 5) Szín : Minden szín avaielable 6) Mellékletet : Különböző típusú szerelvény a hátán 7) Minimális Mennyiség : Anélkül, hogy egy minimális határérték a megrendelések 8) Csomagolás : Egyéni polybag , vagy testre szabható 9) a mintavételi idő : 3-5 nap 10) Ömlesztett ólom-idő : 10days 11) Fizetési feltételek : Paypal lehet elfogadható 12)velünk a Kapcsolatot, hogy minél több információt megrendelés előtt.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Mi nem felelős semmilyen díj, vám, Kérjük, nézd meg a vámpolitikai a saját helyén, mint például Olaszország, Hollandia.Ha az elem található, nem a hibás, a tétel visszaküldi a vevőnek, a vevő? S kiadás. (Csak akkor kell, hogy adja meg a termék képek, vagy a mintákat,Voltunk képes.Mi a véleménye nagyon fontos az üzleti siker. Megjegyzés : az értékelés az alábbi 5 vezethet minket egy rosszul áll a helyzet. Hívjon, beszéljünk többet!
A globális ügyfelek térkép minta rendelésre készült, mindenféle fém termékek. Ha kell fizetni, a vám, díjak, ez a kötelessége, hogy a saját hazájában, a vevőnek kell érteni ezt a helyzetet.

Az áru jellemzői

Stílus:
Amerikai Stílus
Regionális Funkció:
Európa
Anyag:
Fém
Technika:
Festett
Év:
2000-Jelen
A téma:
Hazafiság
is_customized:
Yes

Vásárlók, ahogy tetszik