kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
6.0 MM-es Fehér Cirkónia Kő AAA Osztály CZ Kerek Cirkon Pedra de Cirkónium-oxid DIY Gyöngyök kellék ékszer nagykereskedelem

6.0 MM-es Fehér Cirkónia Kő AAA Osztály CZ Kerek Cirkon Pedra de Cirkónium-oxid DIY Gyöngyök kellék ékszer nagykereskedelem

HUF 4182.30
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Tudományosan szólva, az emberek elhalt szövet tapadás a spinell gombás növekedés, nem kell mosni könnyű bőr, hosszú ideig a szabványos tiszta a védekező só méregtelenítő módszer.
LEÍRÁS
Mennyiség : kap 20 0pcs / csomag Kb Méret :
6.
Spinell, karbantartás :
Mert magában foglalja a hosszú viselni spinell megtisztulás. Ez azt mutatja, hogy a cirkon az ősi Arab, perzsa, Indiai nagyon népszerű. Gem vált a tökéletesség kiemelkedő személy.
3 : a királyi gárda só szűrést követően a szűrést, a vízbe. Használható gyűrűk, órák, nyakláncok, illetve egyéb ékszerek, intarziás, dekoráció, add végtelen báj, hogy a viselője;
Van ágyazva a gyűrű, cirkon, összehasonlíthatóak a gyémánt fényű, az ár gyémánt anyagi haszon sokat. A magas törésmutató, közel 2, diszperziós, erős színtelen vagy halvány kék fajták feldolgozás után, erős tűz jelenségek, mint a gyémánt. Cirkon, például, nagy keménységű, könnyen karcolódik egyéb drágaköveket. Kövek köteles a cirkon együtt szerepelnek, mint a December, a türkiz pedig lapis lazuli kő, jel, a győzelem, a jó szerencsét, a garancia a sikerre.
6, cirkon ékszerek, ne tedd együtt a kábítószer. Mivel az erős fényű, cirkon, magas diszperzió, valamint a keménysége nagyobb, gyakran használják, hogy a gyémánt helyettesíti. Várjon 24 órát képes megtisztítani. Használható gyűrűk, órák, nyakláncok, illetve egyéb ékszerek, intarziás, dekoráció, add végtelen báj, hogy a viselője;
Van ágyazva a gyűrű, cirkon, összehasonlíthatóak a gyémánt fényű, az ár gyémánt anyagi haszon sokat.
4 : ha kell, ima befejezése az előző lépésben, akkor vegye ki a védekező só, királyi gárda xuan tud írni, mindkét oldalon, írj a hold születésnapot, kívánom, a név után egy szentély pecsét oldalon, egy kanál, vagy egy tálba. Egy kis kövek nem magas hőmérsékletnek ellenálló, azzal a feltétellel, hogy magas hőmérsékleten könnyen kiszáradás, illetve repedések, vagy elszíneződés.0 MM-Fő Szín :
mint a képen látható-fehér/kristály Átalakítás :
1 hüvelyk=25,4 mm=2. Mivel az erős fényű, cirkon, magas diszperzió, valamint a keménysége nagyobb, gyakran használják, hogy a gyémánt helyettesíti. Ez azt mutatja, hogy a cirkon az ősi Arab, perzsa, Indiai nagyon népszerű. Például az opál nem magas hőmérsékletű ellenálló, jade 55 Celsius-fok felett lesz viasz réteg a felületen a megoldás, hogy csökkentse a csillogás, a viasz. Egyes gyógyszerek képes kémiai reakció ékszert, hogy ékszer színe romlása. Gem vált a tökéletesség kiemelkedő személy. Ha több spinell tisztítás növeli a védekező só nélkül együtt megnő a víz.
Cirkon karbantartás :
1, cirkon, kozmetikumok szigorúan elkülönítve.
4, izzadás, cirkon ékszert nem szabad viselni.
9, cirkon kerülje a volatilitás. Kövek köteles a cirkon együtt szerepelnek, mint a December, a türkiz pedig lapis lazuli kő, jel, a győzelem, a jó szerencsét, a garancia a sikerre. Rövid várakozási idő lehet több, mint 24 órán át, de nem 24 órán keresztül.
Több mint 5, az ékszert kell elhelyezni, külön-külön. Cirkon származik az arab Zhu Zhiyi, arany, s az ősi India nevű cirkon "napfogyatkozás a kő". Cirkon, is ismert, mint a Szovjetunió, ez egy különleges jellege drágakövek.0393 hüvelyk Anyag :
Cirkónia
Cirkon, is ismert, mint a Szovjetunió, ez egy különleges jellege drágakövek. Beszámoló az olvasók a "rögzített : 1 3 hónapig, hogy megtisztítsa újra.
7, gyöngy, korall, borostyán, stb.
10, ezüst dísztárgyak, kopott sokáig könnyű fekete, tartozik a normális jelenség, a rendelkezésre ammónia, víz, szóda víz alá, vagy használja a fogkrém törölték, reoccupy tiszta víz, törölje szárazra visszaállíthatja csillogás.

Az áru jellemzői

Elem Típusa:
Gyöngyök
Jól vagy Divat:
Divat
Anyag:
Féldrágakő Kő
Márka Név:
koraba
Elem Súlya:
0.2
Elem Alakja:
Kör Alakú
Modell Száma:
CZ6.0
is_customized:
Yes
Cikkszám Átmérő:
6.0MM

Vásárlók, ahogy tetszik