kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
10MM Fehér Cirkónia Kő AAA Osztály CZ Kerek Cirkon Pedra de Cirkónium-oxid DIY Gyöngyök kellék ékszer nagykereskedelem

10MM Fehér Cirkónia Kő AAA Osztály CZ Kerek Cirkon Pedra de Cirkónium-oxid DIY Gyöngyök kellék ékszer nagykereskedelem

HUF 3777.30
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Megtisztítja a szó a Latin, majd degaussing közelítés, ezért is nevezik demagnetization. A magas törésmutató, közel 2, diszperziós, erős színtelen vagy halvány kék fajták feldolgozás után, erős tűz jelenségek, mint a gyémánt. A magas törésmutató, közel 2, diszperziós, erős színtelen vagy halvány kék fajták feldolgozás után, erős tűz jelenségek, mint a gyémánt. Zsír cirkon olaj ellenállás, könnyű osztály kozmetikumok, hogy a felületi fényesség. Használható gyűrűk, órák, nyakláncok, illetve egyéb ékszerek, intarziás, dekoráció, add végtelen báj, hogy a viselője;
Van ágyazva a gyűrű, cirkon, összehasonlíthatóak a gyémánt fényű, az ár gyémánt anyagi haszon sokat. Mivel az erős fényű, cirkon, magas diszperzió, valamint a keménysége nagyobb, gyakran használják, hogy a gyémánt helyettesíti.
8, cirkon, kerülje a magas hőmérsékletet.
4 : ha kell, ima befejezése az előző lépésben, akkor vegye ki a védekező só, királyi gárda xuan tud írni, mindkét oldalon, írj a hold születésnapot, kívánom, a név után egy szentély pecsét oldalon, egy kanál, vagy egy tálba.
Működés módja :
1 : távolítsa el a spinell.
Több mint 5, az ékszert kell elhelyezni, külön-külön.
9, cirkon kerülje a volatilitás. Beszámoló az olvasók a "rögzített : 1 3 hónapig, hogy megtisztítsa újra.
3 : a királyi gárda só szűrést követően a szűrést, a vízbe. Ez azt mutatja, hogy a cirkon az ősi Arab, perzsa, Indiai nagyon népszerű. Mert hasonló megjelenésű, gyémánt, amely úgy tekinthető, mint egy gyöngyszem lehet hasonló a gyémánt. Rövid várakozási idő lehet több, mint 24 órán át, de nem 24 órán keresztül. Minden ékszer féltékeny kén, egy smaragd kerülje a növényvédő szerek. Gem vált a tökéletesség kiemelkedő személy. Várjon 24 órát képes megtisztítani. Gem vált a tökéletesség kiemelkedő személy. Bár sok intarziás ékszer alap design nagyon erős, de súlyos agyrázkódás nem megfelelő, kihasználva a munka, meg kell venni ékszerek. Még a spinell is rendszeresen tisztító. Cirkon, is ismert, mint a Szovjetunió, ez egy különleges jellege drágakövek. Egy kis kövek nem magas hőmérsékletnek ellenálló, azzal a feltétellel, hogy magas hőmérsékleten könnyen kiszáradás, illetve repedések, vagy elszíneződés.
2 : az, hogy minden spinell 10 gramm védekező só, 500 g víz elosztása.
7, gyöngy, korall, borostyán, stb. Mivel az erős fényű, cirkon, magas diszperzió, valamint a keménysége nagyobb, gyakran használják, hogy a gyémánt helyettesíti. Olyan, mint a víz mosás, ahhoz vezethet, hogy a repedés.0 MM Fő Szín :
mint a képen látható-fehér/kristály Átalakítás :
1 hüvelyk=25,4 mm=2.
2, mosoda, cirkon ékszer soha nem szabad a fürdő. Cirkon gyűrű divat, alkalmas a modern női fehérgalléros munkavállalók viselni, mutasd meg a nők egyedi varázsát. Cirkon gyűrű divat, alkalmas a modern női fehérgalléros munkavállalók viselni, mutasd meg a nők egyedi varázsát.
Spinell, karbantartás :
Mert magában foglalja a hosszú viselni spinell megtisztulás. Használható gyűrűk, órák, nyakláncok, illetve egyéb ékszerek, intarziás, dekoráció, add végtelen báj, hogy a viselője;
Van ágyazva a gyűrű, cirkon, összehasonlíthatóak a gyémánt fényű, az ár gyémánt anyagi haszon sokat. Kövek köteles a cirkon együtt szerepelnek, mint a December, a türkiz pedig lapis lazuli kő, jel, a győzelem, a jó szerencsét, a garancia a sikerre.
10, ezüst dísztárgyak, kopott sokáig könnyű fekete, tartozik a normális jelenség, a rendelkezésre ammónia, víz, szóda víz alá, vagy használja a fogkrém törölték, reoccupy tiszta víz, törölje szárazra visszaállíthatja csillogás.

Az áru jellemzői

Elem Típusa:
Gyöngyök
Jól vagy Divat:
Divat
Anyag:
Féldrágakő Kő
Márka Név:
koraba
Modell Száma:
CZ10.0
Elem Súlya:
0.2
Elem Alakja:
Kör Alakú
is_customized:
Yes
Cikkszám Átmérő:
10.0MM

Vásárlók, ahogy tetszik