kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Jó minőségű elektromos főzőlap, rozsdamentes acél elektromos sült palacsintasütő, pult tetején elektromos palacsintasütő 220v

Jó minőségű elektromos főzőlap, rozsdamentes acél elektromos sült palacsintasütő, pult tetején elektromos palacsintasütő

HUF 55836.00
HUF 59400.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége


Műszaki adatok :
Modell, Típus : OT-820
Méret : 730 * 500 * 230 mm
Teljesítmény : 220v/50 hz
Teljesítmény : 4.4 kw
Nettó tömeg : 32kgs
lapos típus
az iránymutatások
1. A termosztát található a kazán, dupla tűzhely hőmérséklet-szabályozás minden egyes fél egy, használható egyedül, a bal oldali felületi hőmérséklet termosztát vezérlés a bal oldalon, a fű, a jobb oldalon a pan felületi hőmérséklet termosztát ellenőrző pont.
2. Csatlakoztassa a hálózati tápegységet, a zöld fény világít, a jelenlegi kínálat, hogy a kemence, amíg az óramutató járásával termosztát illetve a szükséges hőmérséklet időben, a piros jelzőfény, kemence hőmérséklet emelkedni kezdett. Amikor a hőmérséklet a kazán a kívánt hőmérséklet, éget a piros lámpánál megáll fűtés kazán ebben az időben. Amikor a hőmérséklet kissé csökkent, termosztát automatikusan bekapcsol, a piros fény világít, akkor kezdett újra dolgozni, elektromos fűtés cső hőmérséklet-emelkedés, így ismétlődik a ciklus, annak érdekében, hogy a hőmérséklet tartományon belül által meghatározott állandó.
3. Szerint a különböző élelmiszer-termelés, állítsa be a kívánt hőmérsékletet, lehet, hogy a termelés, az élelmiszer -, hogy az ideális hatás.
Telepítés
1. Ha a kárt a lágy drót a tápegység, hogy elkerüljük a veszélyt, kell a gyártó által vagy annak karbantartási osztály vagy hasonló szakemberek, hogy a változás.
2. Ez a készülék feszültség kell, hogy legyen ugyanaz, mint a névleges feszültség.
3. A felhasználó mellett kell lennie a készüléknek elég adag a főkapcsolót vagy a levegő kapcsoló.
4. E mögött berendezés földelő csavar, alkalmazás, nem kevesebb, mint 2.5, ha a telepítés volt, a rézdrót, hogy megfeleljen a követelményeknek biztonsági megbízható földre.
5. Használat előtt célszerű ellenőrizni kell, vezetékek jelenléte laza, használjon feszültség helyes, hogy a védő a föld csatlakozás megbízható.
6. Ez a termék nem használható spray víz tiszta.
takarítás, karbantartás
1, ha karbantartás, kell kikapcsolni az áramot, valamint a balesetek megelőzése érdekében.
2, a gép a tisztításhoz ne használjon fém evőeszközöket, csak egy spatulával vagy ruhával olyan puha anyagból tisztítás megakadályozza, hogy a kárt a felszínre. Minden nap munka után, használjon puha ruhával törölje grill terület, így a gép szép, tiszta egészség.
Egyéb Kifizetés : Paypal / Western union / TT

Az áru jellemzői

Típus:
Edények
Fazék Fedelét Típus:
Anélkül, Hogy Bankot Borító
Funkció:
Környezetbarát,Tele
Edények Típusa:
Serpenyő & Grill Serpenyő
Metal Típus:
Rozsdamentes Acél
Anyag:
Rozsdamentes Acél
tanúsítási:
CE / EU CIQ
fazék fedő:
no
Wok típus:
Nem Lampblack
Modell Száma:
OT-820

Vásárlók, ahogy tetszik