kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
A VW Transzponder Kulcs Led ID48 Chip Jó Minőségű

A VW Transzponder Kulcs Led ID48 Chip Jó Minőségű

HUF 3847.00
HUF 4050.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége


A VW Transzponder Kulcs Led
ID48 Chip,a logó
Jó Minőségű
Figyelem
1.nagykereskedelmi áll rendelkezésre, több parancs, több kedvezményt. üdvözöljük a kapcsolatot a részletekért.
2.vevő tudnia kell, ha a kulcs, az autó vásárlás előtt, ha nem biztos benne, forduljon a helyi lakatos, vagy nekünk segítséget. kulcsokat kell programozták az autó, amikor a kulcsot. ha a szakmai, valamint programozó lehet, DIY, ez könnyű, ha te nem vagy profi, azt javasoljuk, hogy a kulcs a kulcs shop megtalálni lakatos segítséget.emellett igyekszünk a legjobb ajánlat a technika, ha kell. de ha a vevő nem tudja, hogyan kell programot egy rossz folyamat, hogy a kulcs törött, nem felelős érte, pedig nem visszatérítési vagy csere.
3.általában a hajó a csomag által china post air mail, vagy singapore post mail a kis tételek, ez kb 8-60days, néha talán még több is, attól függ, hogy a különböző területeken. például brazília, oroszország, valamint a legtöbb dél-amerikai országok,néha kell, hogy körülbelül 60days vagy hosszabb ideig szállított. szóval remélem, hogy az ügyfelek várjon türelemmel egy kicsit, amikor a megrendelés, ha még nem kap az elemeket, ha a szállítás vége, pls, bátran forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a legjobb, hogy minden gondot, hogy 100% - osan elégedett. nem is olyan könnyű, hogy nyílt vita, vagy hagyjuk egy negatív visszacsatolás előtt lépjen velünk kapcsolatba,bármit is megtekinthető!
4.visszatérítési vagy csere érhető el, ha a termék hibás, vagy van hiba miatt a mi hibánk. például küldj egy rossz elem,a csomag elveszett, vagy más okból.vevőnek kell fizetni, a szállítási, illetve, hogy a termék jó állapotban, amikor visszatér a visszatérítési vagy csere.
5.nem vagyunk responsile egyedi adó -, illetve egyéni problémákat, követhetjük a vevő kérésére, hogy írjon egy alacsony érték a szállítási számlát, hogy elkerüljék a magas egyéni adó. vevőnek kell fizetni az adót, vagy megjavítani az egyéni probléma, ha szükséges.

Az áru jellemzői

Anyag Típusa:
műanyag&fém
Ország/Régió Autó Gyártása:
Egyik sem
Márka Név:
PORSWAGEN
A Többi Rész Száma:
Egyik sem
Testreszabási:
No
Bankközi Rész Száma:
Egyik sem
R/C Funkció:
nélkül
Gyártó Cikkszám:
Egyik sem
szín:
Fekete
Tömeg:
45g
Funkció:
transzponder kulcs
minőség:
Kiváló
Gomb:
1
transzponder chippel:
ID48

Vásárlók, ahogy tetszik