kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Tiszta réz Réz Réz Nagyapa Jó Szerencsés Gyűjthető Régi Kézimunka Faragás Bika-Szobor Bot Feje sétapálca

Tiszta réz Réz Réz Nagyapa Jó Szerencsés Gyűjthető Régi Kézimunka Faragás Bika-Szobor Bot Feje sétapálca

HUF 6175.00
HUF 8019.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége


Tiszta Réz Réz öreg Nagyapa Jó Szerencse, sétapálca Fejét
Egyezik Lobular vörös szantálfa sétapálca
üdvözöllek a boltomban
Rólunk
A boltban sokan vannak, csodás elemek, amelyek várnak rád, főleg részt vesz a külső értéke gyűjteménye, bronz, porcelán, ezüst, cloisonne, katonai felszerelés, Buddhista szobrokat, Buddhista kellékek, kiegészítők, például a régi családi kézműves díszek. Megpróbálom a legjobb ajánlatot őket egyenként, szívesen csatlakozom a verseny bizalom érdekében !
Itt van egy kínai délről északra bronz gazdagság, pénz yuanbao Ló Húzza káposzta szerencsés szobor , jó állapotban van, s hozta létre a képzett kézművesek hagyományos stílusú, finom kézművesség . Ez egy nagy darab értékes gyűjtemény egy értékes személyes módosítsa vagy egy nagyon jó ajándék. a kézimunka nagyon jól hihetetlen részletezi. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy értem .Sok szerencsét!
Politikák
Az összes elem jogosult a 30 napos elégedettségi garancia-eltérő rendelkezés hiányában-a termékinformáció. Az összes elem garantált, hogy a márka új, működő állapotban van, a számlát a vásárlás. Ha bármilyen problémája van, vagy ha nem 100% - ig elégedett a tételt, kérjük, azonnal lépjen velünk kapcsolatba, így kínálunk cserére vagy visszatérítésre a tételt.
MEGJEGYZÉS : az Összes visszaküldött termékeket kell az eredeti csomagolásban, az összes tartozékával együtt, papírmunka, illetve tartalma az eredetileg elküldött a elemet. Által okozott kárért a vevő nem fedezi ezt a politikát.

Az áru jellemzői

A téma:
Mascot
Márka Név:
HUARONGKANGYOU
Anyag:
Réz
Regionális Funkció:
Kína
Anyag:
bronz

Vásárlók, ahogy tetszik