kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
100-as Kamera Keresőjének Szemkagyló szemkagylót FDA-EP10 A Sony Alpha A6000 A7000 NEX-7 NEX-6 FDA-ev1-es

100-as Kamera Keresőjének Szemkagyló szemkagylót FDA-EP10 A Sony Alpha A6000 A7000 NEX-7 NEX-6 FDA-ev1-es

HUF 17007.00
HUF 24297.30
 

Elérhető
Áruk mennyisége


100-as Kamera Keresőjének Szemkagyló szemkagylót FDA-EP10 A Sony Alpha A6000 A7000 NEX-7 NEX-6 FDA-ev1-es
Úgy működik, mint egy csillapítás körül a kamera szemlencse, amely védelmet nyújt a fényképezőgép szemlencse.
Nem számít, hogy rajtad szemüveg, vagy nem, Az üreges gumi a szemkagyló kényelmes a szemhéj névjegyet, majd a poharak. Az impress egy kellemes érzés következő egy kellemes élmény.
A Csomag Tartalma :
100 x FDA-EP10 Szemkagyló
Fizetési Elfogadni, Fizetés : Paypal, Moneybookers Visa, Master Card, banki átutalással, vagy fizetni a kiválasztott betéti kártya. VÁSÁRLÁS TÖBB, SPÓROLNI. Minél többet vásárol, annál alacsonyabb árat kap. A vásárlók KELL fizetnie 5 napon belül. Ha gondjai vannak, hogy a kifizetés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, vagy aliexpress.com a segítségnyújtás.
Szállítási boldogok Vagyunk, hogy el megrendeléseket európából, Észak-Amerikai, Ausztrálázsia, illetve más országokban, egyes országokban korlátozások lehetnek érvényben. Csomagot szállítjuk által Regisztrált Légiposta, hogy általában 12 vagy 25 munkanap (hétvége nem tartalmazza) teljesíteni a kezét. Kérem, engedje meg, akár 48 óra előkészítés, szállítás, bár általában elem küldése után 72 órán belül fizetési megerősítette. Kínálunk szállítás össze, hogy a vevő, akit rendelt több, mint egy elem, ha időben ugyanazon a helyszínen, hogy megmentse egy része postaköltség. Mi nem felelős az elem veszteség, mert rossz vagy kézbesíthetetlen címét. Igyekszünk mindig a legjobb, hogy Jogilag Minimalizálja a behozatali vámok (vagy GST vagy V. A. T., vagy egyéb Adók). A legtöbb esetben a szállítás, nincs vám fizetendő. Ha azonban bármilyen további díjakat generált a vámkezelés kell venni az ügyfél által.
Garancia 12 hónap Gyártás Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, vagy visszaélnek kézhezvételét követően a) Hibás tételek jelenteni Kell, illetve vissza nekünk a garanciális időn belül (az eredeti csomagolásban). adunk egy visszatérési ID.Addig is Kérlek, mondd el nekünk, hogy mi a hiba az,hogy megszüntesse a nem rendeltetésszerű használatból. Vissza a szállítási díj felelős a vevő.
Garancia Ügyfélszolgálat
Fenntartjuk magas színvonalú excellenceand törekszünk 100% vevői elégedettség.Visszajelzés nagyon fontos számunkra.Kérünk, hogy ön Azonnal lépjen kapcsolatba velünk ELŐTT adja neutralor negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát.

Az áru jellemzői

Csomag:
Igen
Modell Száma:
100 FDA-EP10 Kamera Keresőjének Szemkagyló
Márka Név:
ikacha
Modell:
100 FDA-EP10 Kamera Keresőjének Szemkagyló
alkalmazni:
A Sony Alpha A6000 A7000 NEX-7 NEX-6 FDA-ev1-es

Vásárlók, ahogy tetszik