kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Ingyenes Műanyag Keret, Színes 1 Dolláros Arany Bankjegy Jefferson Függetlenségi Nyilatkozat Bankjegy

Ingyenes Műanyag Keret, Színes 1 Dolláros Arany Bankjegy Jefferson Függetlenségi Nyilatkozat Bankjegy

HUF 769.00
HUF 810.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége


Ingyenes Műanyag Keret, Színes 1 Dolláros Arany Bankjegy Jefferson Függetlenségi Nyilatkozat Bankjegy
Miért akarjuk, hogy összegyűjti az Ezüst bankjegyek?
Gyűjtése világ arany bankjegyek viszi szerte a világon anélkül, hogy kiteszik a kockázatot, hogy elhagyja a kényelmet otthonában.
Gyűjtése arany bankjegyek segít felfedezni mindenféle kultúrák, országok, kontinensek a Földön, segít, hogy tudom, a világ leghíresebb emberek, tanítja a mindig jelenlévő állatvilág, növényvilág, folyók, hegyek, hogy bőséges a hét kontinensen a Földön.
Gyűjtése világ arany bankjegyek megtanítja, művészetek, földrajz, történelem, idegen nyelv, még a politika.
A világ arany bankjegy gyűjtése egy izgalmas hobbi lenni a tendencia fokozatosan, ami több millió gyűjtők az egész világon nagyon élvez. Egyszer össze, változatossá, illetve fenntartani a világ arany bankjegy gyűjtemény, elég lesz egy részvényes az egész világ gazdaságát!
Pls megjegyzés : 1) Színű Arany Bankjegy Műanyag Keret 1 DB-pc Nélkül(Tanúsítvány).
2) Csak Arany Tanúsítvány 1 DB-db(Anélkül, hogy arany bankjegy, műanyag keret)
3)28 Modellek Színes USD-Dollár Műanyag Keret Keverjük össze, majd Kombináció a választani. A márka Neve WR Anyaga Aranyozott Stílus Amerikai Stílusban Hazafiság is_customized Igen terméktípus Bankjegy Méret Eredeti Bankjegy Méret Szín Aranyozott Használat Dekoráció Ajándék Stílus Amerikai Stílus Termék Típus-Példányát Papír Pénz Vízálló Igen Elem Neve Arany Bankjegy Technika, Aranyozott
1.Az ön elégedettsége a cél.
2.Célunk, hogy ügyfeleinknek a legbiztonságosabb, illetve legegyszerűbb vásárlási élmény. 3.Nálunk a legújabb tervek a sokféle stílusok színű, a szemüveg kell. 4.Mi egy online gyár ajánlatát az egyedi szolgáltatás, inkább kis db. 1.China Post Levegő Mail preferált shippig módszer. 2.- Ott kell lennie. 3. 4 nappal a post személyzet feltölteni a nyomkövető#,szóval pls ne aggódj, 3.A folyamat idő 1 7 munkanapon belül. 4.Az összes elem tele lesz biztonságos szállítás előtt. 5.A vevő felel minden importált adó, illetve vám által felszámított az ország. 1. Ha nem elégedett a vásárlás,akkor a csere. Vissza gombnak, hogy az új tag, illetve az orginal állapotban. 2. A vevőnek kapcsolatba kell lépnie velünk a 7 napon belül a tételek. De a vevő felelős a további szállítási díjat. 1.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Mi segít önnek megoldani minden problémát. 2.Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk bármikor előtt, illetve a vásárlás után, elkötelezettek vagyunk, hogy a 100% vevői elégedettség.

Az áru jellemzői

A téma:
Hazafiság
Anyag:
Aranyozott
Márka Név:
WR
Stílus:
Amerikai Stílus
Elem neve :
arany bankjegy
Anyag:
Arany Fólia
Méret:
Original Banknote Size
Termék Típus:
Másolás Papír Pénz
szín:
Arany
Használat:
Collection,Home Decorations,Business Gifts
Is_customized:
Yes
Akciós Ár:
Igen
Vízálló:
Igen
Fade:
No

Vásárlók, ahogy tetszik