kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Kézimunka Kínai zöld színű fém bor, tea - /cink ötvözet bor, 1 lemez+ 1 pot +6 csésze Dekoráció Tibeti Ezüst Bronz

Kézimunka Kínai zöld színű fém bor, tea - /cink ötvözet bor, 1 lemez+ 1 pot +6 csésze Dekoráció Tibeti Ezüst Bronz

HUF 20196.00
HUF 29700.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége


üdvözöllek a boltomban
Rólunk
Tudjon meg többet arról, hogy kik vagyunk, s mi az, amit képviselünk. Magabiztosan vásárol egy jó hírű cég, sok elégedett, lojális ügyfelek.
Olyan korán, mint a 7. században, misztikus Tibetbe voltam introducted, hogy a világon keresztül Chamagudao". A családi kézben tartja a Tibeti antik artware, háttérkép app, valamint a Buddha-szobor, valamint a vallási Tibeti Szeretnénk megosztani a világgal az Interneten .
Körülbelül chamagudao : Tea-Ló Út, hogy létezik Kína délnyugati régió, Ma Banda, mint a fő közlekedési eszköz a privát csatorna nemzetközi üzleti világ leglátványosabb természeti táj, kulturális turizmus teljesen a titokzatos áruk vonalakat tartalmaz, nem a fejlődés, a kulturális örökség. Tea-a Ló az Utat a Sichuan-Tibet, Yunnan-Tibet Út, a két connect-Yunnan-Tibet, nyúlik be Bhután, Sikkim, Nepál, India, míg a Nyugati, valamint a Vörös-Tenger partján, Nyugat-Afrika. Yunnan-Tibet Cha Ma Ősi Út nagyjából kialakult a késő hatodik században, a dél-Yunnan Tartományban, miután a mai Dali pedig Lijiang, Shangri-La-be Tibetbe, Lhasa közvetlen. Néhány re-export India, Tibet, Nepál, az ősi Kínai, valamint a Dél-Ázsiai régió fontos kereskedelmi útvonalak.
Itt van egy kínai délről északra bronz gazdagság, pénz yuanbao Ló Húzza káposzta szerencsés szobor , jó állapotban van, s hozta létre a képzett kézművesek hagyományos stílusú, finom kézművesség . Ez egy nagy darab értékes gyűjtemény egy értékes személyes módosítsa vagy egy nagyon jó ajándék. a kézimunka nagyon jól hihetetlen részletezi. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy értem .Sok szerencsét!
Tisztelt Ügyfelek : isten hozta nálunk, élvezze a vásárlás a "Mosoly". Találtunk egy érdekes lehetőséget adni különböző gyűjtők antikvitás tengerentúli rendszeresen. Bár én még új vagyok itt, de megértjük, hogy az Őszinteség, Őszintén fontosabb, bárhol. A család Kezdődő üzleti Pekingben, valamint Tibet Óta sok-sok évvel ezelőtt is élvezhetik gyűjtemény mindenhol. A boltban sokan vannak, csodás elemek, amelyek várnak rád, főleg részt vesz a külső értéke gyűjteménye, bronz, porcelán, ezüst, cloisonne, katonai felszerelés, Buddhista szobrokat, Buddhista kellékek, kiegészítők, például a régi családi kézműves díszek. Megpróbálom a legjobb ajánlatot őket egyenként, szívesen csatlakozom a verseny bizalom érdekében !
Nemzetközi Vásárlók :
A vám, adók, díjak, valamint nem tartalmazza a termék árát, illetve a szállítási díjat. Ezeket a vádakat a felelősség a vevőt,
Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország egyéni hivatal meghatározni, hogy mi ezeket a kiegészítő díjak előtt licitálás /vásárlás
Ezek a vádak rendszerint által gyűjtött nyilvánított áruszállító (szállítási) társaság vagy ha felveszi a tárgyat - kérlek, NE keverd össze őket, kiegészítő szállítási díjak
Politikák
Az összes elem jogosult a 30 napos elégedettségi garancia-eltérő rendelkezés hiányában-a termékinformáció. Az összes elem garantált, hogy a márka új, működő állapotban van, a számlát a vásárlás. Ha bármilyen problémája van, vagy ha nem 100% - ig elégedett a tételt, kérjük, azonnal lépjen velünk kapcsolatba, így kínálunk cserére vagy visszatérítésre a tételt.
MEGJEGYZÉS : az Összes visszaküldött termékeket kell az eredeti csomagolásban, az összes tartozékával együtt, papírmunka, illetve tartalma az eredetileg elküldött a elemet. Által okozott kárért a vevő nem fedezi ezt a politikát.

Az áru jellemzői

A téma:
Mascot
Márka Név:
HUARONGKANGYOU
Anyag:
bronz
Regionális Funkció:
Kína

Vásárlók, ahogy tetszik