kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Tiszta sárgaréz Réz Réz Nagyapa Jó Szerencse, EGYEDÜLÁLLÓ, NAGY SÁRKÁNY SZOBOR MANKÓ, BOT BOT AJÁNDÉK ÁZSIAI GYŰJTENI

Tiszta sárgaréz Réz Réz Nagyapa Jó Szerencse, EGYEDÜLÁLLÓ, NAGY SÁRKÁNY SZOBOR MANKÓ, BOT BOT AJÁNDÉK ÁZSIAI GYŰJTENI

HUF 15177.00
HUF 19710.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége


Tiszta Réz Réz öreg Nagyapa Jó Szerencse, sétapálca Fejét
Egyezik Lobular vörös szantálfa sétapálca
üdvözöllek a boltomban
Rólunk
A boltban sokan vannak, csodás elemek, amelyek várnak rád, főleg részt vesz a külső értéke gyűjteménye, bronz, porcelán, ezüst, cloisonne, katonai felszerelés, Buddhista szobrokat, Buddhista kellékek, kiegészítők, például a régi családi kézműves díszek. Megpróbálom a legjobb ajánlatot őket egyenként, szívesen csatlakozom a verseny bizalom érdekében !
Itt van egy kínai délről északra bronz gazdagság, pénz yuanbao Ló Húzza káposzta szerencsés szobor , jó állapotban van, s hozta létre a képzett kézművesek hagyományos stílusú, finom kézművesség . Ez egy nagy darab értékes gyűjtemény egy értékes személyes módosítsa vagy egy nagyon jó ajándék. a kézimunka nagyon jól hihetetlen részletezi. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy értem .Sok szerencsét!
Politikák
Az összes elem jogosult a 30 napos elégedettségi garancia-eltérő rendelkezés hiányában-a termékinformáció. Az összes elem garantált, hogy a márka új, működő állapotban van, a számlát a vásárlás. Ha bármilyen problémája van, vagy ha nem 100% - ig elégedett a tételt, kérjük, azonnal lépjen velünk kapcsolatba, így kínálunk cserére vagy visszatérítésre a tételt.
MEGJEGYZÉS : az Összes visszaküldött termékeket kell az eredeti csomagolásban, az összes tartozékával együtt, papírmunka, illetve tartalma az eredetileg elküldött a elemet. Által okozott kárért a vevő nem fedezi ezt a politikát.

Az áru jellemzői

A téma:
Mascot
Anyag:
Réz
Regionális Funkció:
Kína
Márka Név:
HUARONGKANGYOU
Anyag:
bronz

Vásárlók, ahogy tetszik