kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Infravörös talajfűtés film, 220Wt/négyzetméter, padlófűtés film tartozékok szobában meleg

Infravörös talajfűtés film, 220Wt/négyzetméter, padlófűtés film tartozékok szobában meleg

HUF 6043.00
HUF 7551.90
 

Elérhető
Áruk mennyisége


Csomagolás tartalmazza :
1. Kérdés : Van-e követelményeket vastagság amikor szóló laminált padló felett elektromos film? Válasz : laminált padló lenne jobb, ha nem több, mint 8 mm vastag, túl vastag, nem segíti elő, hogy energiát takarítson meg. Napi fogyasztása négyzetméterenként körülbelül 0.
Megtakarítás essentials :
(1) Az elektromos fűtési rendszer a szobából, hogy jobb, meleg, hőszigetelés, elektromos film általában a munkaidő rövidebb lesz, ezáltal csökkentve az energiafogyasztást. Csatlakozás klipek X4 darab;
3. Azt jelenti, hogy teljes terhelés : 0.0 kg/cm 2
A maximális felületi hőmérséklet : 54 Celsius
Energia-fogyasztás fűtés film :
Elektromos film névleges teljesítmény 220 W/Négyzetméter. Elektromos film, hogy meleg, jó szigetelő tulajdonságokkal, zárt, vízálló, égésgátló anyag, valamint anti-aging tulajdonságai megfelelnek Európa, Kína biztonsági tanúsítvány. Sokkal kényelmesebb, mint a kazán, valamint több környezetbarát.
Ez a Fűtési Rendszer alkalmazása a legtöbb lakóépületek, mint a ház, szálloda, szauna, szépségszalon, iroda, stb. Amikor a szoba eléri a beállított hőmérsékletet, a rendszer automatikusan a készenléti módba. Kérdés : Miután elektromos film telepítve megfelelően a működési előírások adag kell, hogy a karbantartás?
Válasz : nem. Telepített elektromos film fűtési rendszer, vagy támaszkodva hőfokszabályzó, időszakos munka, hogy a szoba hőmérséklete állandó. Közel fűtési rendszer, ha nincs test a szobában, ezáltal csökkentve a munkaterület, hogy energiát takarítson meg. Kérdés : Lesz teljesítményfelvétel elektromos film annyira, mint meleg elektromos fűtés (elektromos tűzhely) nem?
Válasz : Elektromos fűtés film működési elv nem ugyanaz, alacsony fenntartási költségek.15 mp/cm 2
Szigetelési osztály : B1
Környezeti hőmérséklet : -40~+90 Centigrade
Ragyogás : 75%~85%
Oxigén index : >31%
Vastagság : 0,25 mm
Hullámhosszúságú sugárzás : 8~15m
A max átütési feszültség : 10,000 V
Olvadási hőmérséklet : 110 ° C
Égésgátló értékelés : UL94 VO
Az infravörös energia : 756.9 K/Négyzetméter
Tapadó szilárdság : 8. Fűtés film X1 négyzetméter;
2.
(2) Telepítse a termosztátok minden szobában, külön irányítani. Kérdés : Lesz-elektromos film fűtés termel elektromágneses hullámok?
Válasz : nem. Teszt szerint, ha a kültéri hőmérséklet -6 Celsius fok, a beltéri hőmérséklet akarom, hogy fenntartsák a 20 Celsius-fok alatt az irányítást a termosztát, elektromos film / nap négyzetméterenként általában a munkaidő 4-8 óra. Ez ugyanaz az elv, központi légkondicionáló, de kényelmesebb.
TF használta a hagyományos stílus, fűtés, alkalmazott modern technológia, design, ami kiváló fűtési rendszer padló, fal, mennyezet fűtés, párosított-val rendkívüli költségmegtakarítás, valamint a környezeti előnyöket. Az elektromos takaró egy nikkel-króm-drót, fűtés kábel nikkel-króm vezeték fűtés is.
Csak 150 W teljesítmény négyzetméterenként!! Burkolt terület 70% - a szobában lehet elérni fűtés követelményeknek. Kérdés : Ha vásárol elektromos film, hogyan kell kiszámítani a beszerzési terület?
Válasz : A szükséges 70% - a a terület a szoba használni (például egy szoba, egy olyan területen, 10 négyzetméter, csak fekszem 7 négyzetméter, az egész ház így kiszámított). Kérdés : Miután elektromos film telepítés kész, milyen típusú anyagokat lehet fent?
Válasz : fa parketta, laminált padló, járólap (márvány, csempe), pvc padló, stb. Kérdés : Lehet tiszta, tömör fa padló fel fenti elektromos film?
Válasz : nem.

Az áru jellemzői

Telepítés:
Asztali,Hordozható,Szabadon Álló
Használat:
Hálószoba,Kert,Nappali
tanúsítási:
RoHS,CE
teljesítmény:
heating element:
Szénszálas
Elektromos Fűtés Típus:
Infra Fűtés
Márka Név:
TF
Fűtött Terület:
Modell Száma:
TF-HF-1-AZ ÖSSZES NEM TERMOSZTÁT
Funkció:
Állítható Termosztát,Túlmelegedés Elleni Védelem
Számos Sebesség Beállítások:
>Ötödik sebességbe
Alkalmazás:
tanúsítási:
TUV
Az Infravörös Fűtés Típus:
távoli infravörös fénysugár
Anyag:
szén-dioxid
Feszültség:
AC220V
Fűtési Mód:
távoli infravörös
Szélesség:
50cm
Hossza:
2m
Telepítés:
Mennyezeti, Padlófűtés

Vásárlók, ahogy tetszik