kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Okeytech Magas Minőségű ŐSZÉN Flip Kulcs, 4db Pin-Eltávolító Jig Eszköz Flip Eszköz Flip Kulcs Vice Összecsukható Kulcs Rögzítő Eszköz Flip Kulcs Alelnök

Okeytech Magas Minőségű ŐSZÉN Flip Kulcs, 4db Pin-Eltávolító Jig Eszköz Flip Eszköz Flip Kulcs Vice Összecsukható Kulcs Rögzítő

HUF 4288.00
HUF 5359.50
 

Elérhető
Áruk mennyisége


Okeytech Magas Minőségű ŐSZÉN Flip Kulcs, 4db Pin-Eltávolító Jig Eszköz Flip Eszköz Flip Kulcs Vice Összecsukható Kulcs Rögzítő Eszköz Flip Kulcs Alelnök
Összecsukható Távirányítók Gyors Eltávolítása/Telepítési Eszköz
Használja ezt az eszközöket, amelyek a jó tervezés, Valamint a Magas Minőségű Anyag,vagy ajánlatot, Vagy telepítse a másik Kulcs' villám csap könnyen ! ez lesz a perfet a csapok, aztán szépen, biztonságosan! Ez wonn;t bántani a másik esetben pedig a fém Swith!
Hogyan kell használni ezt az eszközt?
Figyelmet van : 1. ha a használt, körmök összhangban kell lennie a csapok a kulcsot alkotnak egy egyenes vonal. Soha ne hajlítsa vagy csavarja!
2., ütőhangszerek hatalom nem kell nagy, megfelelő felfogni!
Szállítás
1.Garantáljuk, hogy a hajó áruk belül 24-72 óra után befizetésről kivéve ünnepi.
2.Mi a hajó által China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,a szerint, hogy a választás, ha megrendelések .
3.Ha nem kap a cikk után 45 napon,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi lesz, hogy minden erőfeszítést, hogy oldja meg a problémát.
4.Nem vagyunk felelősek késések causedby a vámhatóság,vám,adók vagy más customscharges.
Garancia
1.Minden elem 1 év garancia.HA a vásárlás nem felelnek meg forgalomképes minőségű, a célra való alkalmasság vagy egyezik meg a leírás, Mi lehet benne, a probléma megoldódott .
2.A tévesen szállított tételek, Kérjük lépjen kapcsolatba velünk 48 órán belül a szülés után.Megszervezzük, hogy szállít a megfelelő elemeket, vagy vissza a fizetéssel.
3.A hibás vagy hibás a termék,kérem vegye fényképeket vagy videókat szeretnénk elküldeni, vagy visszatéríti a megerősítés után.
mi is a kínálat különböző kocsikulcsot,transzponder chips, lakatos különböző autómárka.ha intereasted a termékeket,kérjük, cantact nekem.nagyon örülök, hogy létre hosszú távú üzleti kapcsolatot.Több termék kérem, forduljon hozzám, én önnek a legjobb ajánlatot.

Az áru jellemzői

R/C Funkció:
nélkül
A Többi Rész Száma:
ŐSZÉN
Bankközi Rész Száma:
Lakatos eszköz-01
Gyártó Cikkszám:
eszköz
Anyag Típusa:
Magas minőség
Testreszabási:
Igen
Ország/Régió Autó Gyártása:
Kína
Márka Név:
OkeyTech
Név:
Rögzítő Eszköz Flip Kulcs Alelnök
szín:
Fekete
Anyag:
Magas minőség
Kulcs Modell:
Minden összecsukható típusú kulcsok
Pin-Eltávolító Eszköz Jig:
4db
Tömeg:
0.04Kg
Csomagolás:
Táska
Származási hely:
made in China

Vásárlók, ahogy tetszik