kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Kaler XU3W WIFI+USB-merevlemez LED vezérlő kártya 1024*48pixels P10 LED képernyő wifi led vezérlő támogatja a PC,telefon,Pad üzenet küldése

Kaler XU3W WIFI+USB-merevlemez LED vezérlő kártya 1024*48pixels P10 LED képernyő wifi led vezérlő támogatja a PC,telefon,Pad

HUF 3736.80
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Elfogadjuk, Zálog,bankkártya,Banki Átutalás. Mi a hajó elemek keresztül EMS,DHL,UPS,a FEDEX, vagy Légiposta. Lejárt RMAs nem lesz megtiszteltetés.
A Szoftver Működése :
Vám -
1.A társaság nem váll bármely vámokat a rendeltetési ország.
Fizetés
1.Tételek után visszatért a 7days a szállítás csak akkor támogathatók, javítás. Chantop nem fog javítani, vagy cserélni termékek sérült helytelen használat vagy hibás telepítés.Chantop elfogadja visszatér, vagy visszatérítések számított 7 napon belül a szállítmány, a megrendelés. Azt fogja mondani, hogy a nyomon követési számot, amint a hajóra.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba kell szereznie az RMA számot, illetve kezdeményezni a visszatérési folyamat.
Szállítás
1. RMAs csak 30 napig érvényes a kiadás dátuma. Pedig Chantop co. A Szállítmány nyomon követhető az interneten. Biztosítunk 12 hónap garancia minden eladott termékek. Fizetési belül kell benyújtani, 3days a rend. : Kaler XU3 W
Pixel :
egyszínű : Max 1024*48 pixel
Kettős színes : Max 512*48 pixel
Kommunikáció : wi-fi USB
Felület : 3xhub12
Terület : kép, szöveg, felirat, dinamikus szó, tárcsa, óra,stb. Tétel szállítása után a fizetés megerősítette.Ha tényleg szükség van az akkumulátorral, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, előre.Tájékoztatjuk, hogy a Vámhivatal minden országban a jogot, hogy ellenőrizze a maileket az országok, illetve a vám-illeték díjak, tételek. Vevő felelős a szállítási költség ha vissza . Köszönöm !
LED kijelző vezérlő kártya Kaler XU3 W
Model NO. Ha a fogadó ország vám díj egy adót a parcellák ,a kedvezményezett kell fizetni a vámhatóság az adó . Minden importáló díj vagy díjak a vevő felelőssége.
Visszajelzést
1. Pedig nagyszerű kedvezményt őket, tudjuk ajánlani a legolcsóbb szállítási költséget önnek.
Politika Vissza
1.Az ügyfél felelős azért, hogy a vámhatóság az adót . Módosított vagy telepített elemek nem fogadható el a vissza/megtérítése.,kft nem felelős semmilyen importáló Vám/Adó.
Megjelenítési módok : Több, mint 52 típusú megjelenítési mód
Üzemi hőmérséklet : -40 75 celsius fok
Üzemi Feszültség : DC4-6 V
Szoftver : X show LED Szerkesztő
Fényerő beállítás : 16 fokozat fényerő, támogatás korrigált a kezét, az idő vagy az auto
Támogatja fájlok : dokumentumok : MS Office&WPS TXT,DOC,DOCX,XLS,XLSX,et, WPS fotó : BMP,JPG,PNG,GIF
Muti-nyelvek : támogatás 14 nyelven, Kínai, angol, Japán, orosz, Franciaország, arab, spanyol, koreai, török, Thai nyelv, portugál,Vietnami, Perzsa. A vevő felelős a szállítási költség felmerült. Chantop garancia csak a termék maga; A szavatossági jogok tiszteletben tartják, amikor a termék már telepítve van ha megfelelően használják. Nem vagyunk felelősek semmilyen balesetek ,késések, illetve más kérdés, hogy a felelősség, a szállítás, a szolgáltatás. Az ár, amit fizetni a tétel kizárja, vám-adó. Lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semmilyen negatív visszajelzést.
Megjegyzés : Mivel a lítium akkumulátor veszélyes termék, sok futár cég nem fogadja el, vagy a díj magasabb szállítási díjat.
Garancia Politika
1. Függünk a vevői elégedettség, hogy sikerül majd az ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra.com ha nem, értesítsen minket. Együtt fogunk dolgozni veletek, hogy megoldja a problémákat. Ha ön elégedett a termékeinkkel,kérem, hagyjon minket aktív visszajelzést. Chantop aláírt szállítási szerződés a híres express cég szerek (Mint a DHL, Fed Ex, valamint EMS). Csak a hajó címre Aliexpress.Ha az ügyfelek választhatnak másik szállítmány ,akkor még küldeni kártya elemet tartalmazza.

Az áru jellemzői

Márka Név:
Cahonten
Modell Száma:
Kaler XU3W
Motor Típus:
kijelző mutatja kép
kommunikáció:
WIFI and USB
Több nyelv támogatása:
Igen
Animáció támogatás:
Igen
Az idő animáció:
Beágyazott

Vásárlók, ahogy tetszik