kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
CE86 Formatter Testület logikai áramköri Alaplap anya testület EPSON L805 805

CE86 Formatter Testület logikai áramköri Alaplap anya testület EPSON L805 805

HUF 11418.00
HUF 12687.30
 

Elérhető
Áruk mennyisége


Megjegyzés : lehet, hogy fogadja el a vatera piacterén fizetés, PAYPAL, míg a western union is, kérjük, forduljon hozzánk további információért.
Ha gyorsabban kell fuvarozó, kérjük, conact minket, amint lehet.
köszönöm szépen
Ingyenes Szállítás CE86 Formatter Testület logikai áramköri Alaplap anya testület EPSON L805 805 TESZTELTÉK A JÓL MŰKÖDŐ HELYZET CSOMAG TARTALMAZ : 1 DB
SZÁLLÍTÁSI & KEZELÉSE
1.Int ' l Post Légiposta :
Fix díja Szállítási & Kezelése, beleértve a csomagolást, raktár, terjesztés érdekében, kezelése, valamint a feldolgozási költségek. Elem kerül kiszállításra a nyertes Vásárlók 24 órán belül kézhezvételét követően a fizetés. A csomag az elemet kell küldeni a Hong Kong Lapos Air Mail vagy Regisztrált Air Mail.
A szállítási idő általában 2-3 hét alatt?(maximum 4 hét), attól függően, hogy melyik országban & helyét. A vevők vagy a felelős a kiegészítő COD díjak, ÁFA, Vám, díjak, illetve behozatali vám (ha van).
Regisztrált Légiposta a nyomon követési számot gyorsabb & biztonságos, de meg kell fizetni plusz $1 ilyen szolgáltatás. Mivel a szűk mozgásteret, csak akkor vagyunk képesek, hogy amikor a teljes összeg több, mint $10 per érdekében.
Kérjük össze több elem(több, mint $10) egy rend legközelebb, így tudunk ajánlani regisztrált légiposta meg.
Kérem, értse meg, a szállítási díj magában foglalja számos egyéb költségek mellett általában a szállítási költség, mint a tőzsdei díjak, emberi erőforrások, ALIPAY díjak, ebay végső érték díjak, tőzsdei díjak, biztosítási díjak, csomagolóanyag díja, kezelési díj, stb. Kérjük, adja meg a magas arány a szállítási díjat, így a vállalkozások továbbra is.
FIZETÉSI MÓDOK
Elfogadjuk, ALIPAY CSAK. Ez a könnyű, biztonságos fizetés hitelkártyával, betéti kártya, banki átutalások, valamint a Pay Pal számla egyenlegét.
Kifizetést követő 14 napon belül, mivel a nyertes az első tétel.
A nem fizető nyertesek fogja jelenteni, hogy e Bay-en. Komoly ajánlattevők csak kérlek. Kérjük, írjon nekünk, ha bármilyen kérdése merülne fel a tranzakció során.
ELADÁSI
Ügyfél-elégedettség a legfontosabb cél. Mind a termékek minőségét ellenőrizni. Ezek az új, jó állapotban, mikor szállítják ki a vevőknek. Ha a termék hibás, vagy kárt érkezéskor, vagy rossz a termék szállított, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Visszatér elfogadott számított 30 napon belül, a szállítási időpontot pedig elem kell, hogy legyen eredeti, új állapotban, nem kopott, vagy valamilyen módon megváltoztatják a csatolt címkék & betakar. Egyébként megegyeztünk. Vissza a szállítási kell fizetni a vevő által.
Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen probléma/kérdés/érinti. Mi lesz boldog, hogy megoldja a problémát lehet, hogy a szívélyes, barátságos módon.
Köszönjük a Pozitív Visszajelzést, majd ugyanez vissza. NE hagyja a negatív visszacsatolás nélkül első kommunikációs velünk. Kérem, engedje meg, max 2 munkanap minket választ.
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
Kérem használja a "Kérdezzen az Eladótól" link, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése. Általában a válasz, hogy minden üzenetet 24 órán belül.

Az áru jellemzői

Márka Név:
FGHGF
Típus:
Egyéb

Vásárlók, ahogy tetszik