kérdés 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
1db SYL-4 800KG kézi hidraulikus szivattyú teszt 80mpa Nyomja meg a gép Víz cső

1db SYL-4 800KG kézi hidraulikus szivattyú teszt 80mpa Nyomja meg a gép Víz cső

HUF 107865.00
HUF 113543.10
 

Elérhető
Áruk mennyisége

:
A dugattyút kezelni van emelve, a szivattyú létrehoz egy vákuum, nyisd ki a vizet a víz bemeneti szűrő, adja meg a szivattyú bemeneti csövet a víz bemeneti szelep, erő, nyomás alatt, amikor a bemeneti szelep zárva van, a szelep nyitó, a kimeneti nyomás a vizet, majd adjuk meg a készülék mérni, így a dugattyús munka, hogy elérjék a névleges nyomás a teszt. szivattyú használatával az üzemi nyomás nem haladhatja meg a névleges nyomás a szivattyú. kell figyelni, hogy a folyamatos feltöltését a dolgozó közepes. nyissa meg a szelepet, a kilincs reszket, ha nincs blokkoló jelenség, illetve egyéb kóros körülmények között lehet nyitni, mielőtt nyomás vizsgálata.
Nyomás vizsgálat befejeződött, az első szabadon nyílt víz szelep nyomáskülönbség, hogy ne sértse meg a táblázatban. körű nyomásmérő nem lehet kevesebb, mint 1,5-szerese a vizsgálati nyomás, mint például a szivattyú a nyomás mérő tartomány túl nagy, kérjük, adja hozzá a megfelelő nyomásmérő.5, minden felhasználó szerint akkora, mint egy mix kapcsolat csővezeték (lásd 2. a munka, mint amit a szivattyú vagy más részei a szivárgás jelenség kellene zárni, karbantartása.
alkalmazási terület
Kézi próbapumpa széles körben használják a városi mérnöki, lakossági csővezeték, szerelvény, szivattyú, kémiai, építés, szerelés, kőolaj, szén, kohászat, tudományos rendszerek, hajógyártás, illetve más iparágakban.
1db SYL-4 800 KG kézi hidraulikus szivattyú teszt 80mpa Nyomja meg a gép Víz cső
A képet mutatja
Leírás
Kézi próbapumpa célja, mindenféle nyomás tartály nyomás teszt berendezések, csővezetékek, szerelvények, csőszerelvény, illetve más gumi tömörítés a tömörítés eszköz, a szükséges vizsgálati eszköz meghatározása nyomástartó edény berendezés, a maximális üzemi nyomás akár 80 MPa (800 kg), 80 MPa (800 kg), a megfelelő nyomás belül bármely szakaszában a tárgyalás a nyomás, hogy a hatás eléréséhez a víz nyomása, vagy olajnyomás teszt.
A próbapumpa, ha nem használja, kell helyezni, a víz a szivattyú, egy kis mennyiségű olajat, a korrózió. Ismerős a használata az előírásokat, akkor telepítse a szivattyút
2) kérjük kirak két csavar fedél a mezőbe, kivenni a bőröndöt részek; majd távolítsa el a víz bemeneti cső, s egy visszatérő vezetékbe, akkor a víz bemeneti cső, vissza csövön keresztül a doboz fedelét, majd állítsa be a víz bemeneti közös, a maradék víz közös,
3) amikor a doboz fedelét kell felszerelni, hogy a tartály, a szivattyú test, illetve a konzol helyezkednek el a víztartályt.
5) telepíteni egy jó munka pedig kezelni, húzza ki az alsó láb keret, tele működik a média, lehet használni.
A folyamat során a nyomáspróba ha bármilyen enyhe víz jelenség, azonnal hagyja abba a munkát, az ellenőrzés, javítás, szigorúan tilos abban az esetben, ha a nyomás továbbra is növekszik.
Termék jellemzők
1, a megnyitó után a telepítés :
1) kicsomagolás után kérjük szerint a csomagolási listát a műszaki dokumentumokat, valamint alkatrészek.
Megjegyzés használati útmutató próbapumpa
A szivattyú nyomás teszt használat előtt ellenőrizze a kapcsolat az összetevők szűk, a nyomásmérő normális, a víz cső van telepítve, a dolgozó közepes szivattyú olaj 5~50 ~ C, víz emulzió viszkozitás, vagy
Annak érdekében, hogy a hatékonyság javítása, az első teszt lesz a teszt tartály vagy berendezés, hogy töltse ki a víz, akkor a víz outlet cső a szivattyú nyomás teszt.
A folyamat nyomáspróba, ha úgy találja, hogy a víz mennyisége a levegő csavarja ki a szelep, kiengedte a levegőt. A próbapumpa a jellemzők kompakt szerkezet, ésszerű tervezés, munkaerő-megtakarítás, könnyű, könnyen hordozható, kevésbé fárasztó részek, de nagyban javítja a munka hatékonyságát.

Az áru jellemzői

Márka Név:
LZHZXY
Használat:
Víz
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Modell Száma:
SYL-4
Szerkezet:
Egyéb
teljesítmény:
0W
Üzemanyag:
Egyéb
Nyomás:
Egyéb
Elmélet:
Egyéb
Alkalmazás:
manual hydraulic test pump
Anyag:
öntött acél
Kioldási mód:
kézi

Vásárlók, ahogy tetszik